L’Ajuntament estrena un vehicle elèctric

L’Ajuntament de Molins de Rei ha renovat el vehicle per al servei intern de consergeria entre les diferents dependències municipals amb un model 100% elèctric. El consistori espera continuar apostant per vehicles menys contaminants.

El nou vehicle elèctric encarregat de la missatgeria interna és 100% elèctric // Ajuntament de Molins de Rei

El nou vehicle elèctric encarregat de la missatgeria interna és 100% elèctric // Ajuntament de Molins de Rei

L’anterior cotxe que feia el trasllat de correspondència i documentació interna entre les diferents dependències municipals havia quedat fora de servei i calia adquirir-ne un de nou. Així, l’Ajuntament ha apostat per adquirir un model 100% elèctric.

Es tracta d’un Renaul Twizy Urban, amb un cost de 8.935 euros però que ha costat menys de 7.000 euros a l’Ajuntament ja que el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme ha atorgat al consistori una subvenció de 2.000 euros per la seva adquisició.

Amb el nou vehicle que ja circula pels carrers de Molins de Rei des de fa unes setmanes, l’Ajuntament destaca en un comunicat que “s’inicia una aposta per als vehicles sostenibles i menys contaminants”. Des del consistori molinenc asseguren que esperen continuar apostant per vehicles elèctrics a l’hora de renovar la flota de vehicles municipals o en la contractació de nous serveis, com ara la propera nova contracta de neteja.

Recomanacions personalitzades