Un incendi al costat de l’A-2 a Sant Joan Despí acaba amb un mort

Un incendi al voral de l’autovia A-2 entre Sant Joan Despí i Sant Feliu de Llobregat ha obligat a tallar l’autovia durant gairebé mitja hora. L’incendi ha provocat la mort d’un home de 61 anys que estava per raons que es desconeixen a la zona del incendi.

L’incendi s’ha declarat poc després de les cinc de la tarda al punt quilomètric 607 de l’A-2, als límits dels termes municipals de Sant Joan Despí i Sant Feliu de Llobregat. El fum ha obligat a tallar la carretera durant gairebé mitja hora en tots dos sentits, el que ha provocat retencions de fins a quatre quilòmetres.

El foc ha cremat als marges de la carretera durant aproximadament mitja hora. En les tasques d’extinció han treballat set dotacions dels Bombers de la Generalitat. Al arribar a l’indret de l’incendi, aquests han trobat una persona ferida: un home de 61 anys amb cremades de segon i tercer grau entre el 50 i el 60% del cos, segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que l’ha evacuat en estat crític a l’hospital Vall d’Hebron. Hores després, a les sis de la matinada, l’home ha mort.

La víctima, de nacionalitat romanesa, es dirigia a Elx, on l’esperava la seva família, però per raons que es desconeixen va baixar a Sant Joan Despí de l’autobús on viatjava.

Recomanacions personalitzades