Baketomba realitza una batucada solidària pels afectats dels incendis de l’Empordà

El grup de percussió molinenc Baketomba ha fet una actuació de manera altruista al càmping Salatà de Roses. Els beneficis de l’actuació es destinaran als afectats pels incendis que van provocar quatre morts i van cremar prop de 14.000 hectàrees a l’Alt Empordà.

Els Baketomba van portar el seu espectacle al càmping Salatà el passat divendres 27 de juliol // Baketomba

Els integrants de Baketomba tenien concretada una batucada al càmping Salatà de Roses des de fa setmanes. Dies després dels incendis que van devastar l’Alt Empordà els van comunicar que havien prescindit de la seva actuació per centrar tots els esforços en un acte solidari en benefici dels perjudicats pels incendis.

“Veient la magnitud devastadora de la catàstrofe, vam decidir afegir-nos a la col·laboració fent la mateixa actuació però de forma altruista”, expliquen des del grup de percussió molinenc. Així, van fer la seva actuació el passat divendres 27 de juliol i tots els beneficis de l’actuació es van destinar a un compte solidari que recull fons pels afectats d’uns incendis tant devastadors que les seves cendres van arribar a Molins de Rei. Els integrants del grup van quedar especialment satisfets de l’actuació solidària i reconeixen que per ells “va ser la millor manera de tancar la temporada abans d’arrencar de nou per la Festa Major”.

Recull fotogràfic realitzat pel grup de percussió que resumeix la seva actuació a Roses // Baketomba

El càmping Salatà de Roses celebra el dimecres 8 d’agost la fira solidària que continuarà recollint beneficis per la causa. A més, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha obert una pàgina web i un compte corrent (Banc Sabadell 0081-0107-02-0001069517) per a donar sortida a l’allau d’aportacions fruit d’actes benèfics espontanis. 

Recomanacions personalitzades