Remolins es dissol i cedeix 1.500 euros a les entitats per adquirir un equip de so

L’entitat Remolins s’ha dissolt oficialment després d’anys d’inactivitat. Amb 1.500 euros que tenien de romanent han adquirit un equip de música per a les entitats de la vila. El Casal Autogestionat de Joves la Mola i l’AJEIM ja l’han utilitzat per a les seves activitats.

L’equip de so ja s’ha utilitzat en diverses activitats dels últims mesos com la nit de Sant Joan // Grallioli

Com a fruit de l’activitat duta a terme per l’entitat juvenil Remolins entre 1999 i 2003, tenien encara un romanent de diners que han decidit destinar a comprar un equip de so per organitzar concerts. D’aquesta manera, Remolins com a entitat fa la seva darrera contribució a la joventut de Molins de Rei, donant resposta a la voluntat del Casal Autogestionat de Joves La Mola i l’Assemblea de Joves de l’Esquerra Independentista de Molins de Rei (AJEIM).

Donat que aquestes dues entitats necessitaven encara una quantitat econòmica per poder comprar l’equip de so i Remolins disposava encara d’una quantitat, s’ha decidit donar la totalitat del romanent -1.500 euros- per aquesta inversió. L’equip de so es posarà a disposició de les entitats de la vila que vulguin organitzar concerts i altres activitats amb el màxim d’independència i autonomia. D’aquesta manera, segons informa Remolins en un comunicat, “es millora tant el teixit associatiu com la vida lúdica i cultural de la vila”.

Punt i final a Remolins

L’associació per la participació juvenil Remolins va néixer l’any 1999 amb la voluntat de promoure la participació cívica i política del jovent a Molins de Rei. Durant l’any 2000 l’entitat va signar un conveni amb l’Ajuntament per la cessió i gestió d’un espai a una nau industrial a ca n’Iborra. Durant tres anys van realitzar nombroses activitats culturals -concerts, teatre, projecció de pel·lícules- i festives organitzades pels propis joves i dirigides als joves. L’any 2003, Remolins es va dissoldre retornant l’espai a l’Ajuntament, que anys després enderrocaria aquella nau.

Abans d’aquesta aportació econòmica per comprar un equip de so, ja a l’any 2006 van comprar un projector que es va cedir al departament de Joventut de l’Ajuntament perquè el gestionés i el cedís a les entitats que l’utilitzessin per activitats de caire cultural. Ara, amb l’equip de so ja liquiden els diners que encara tenien i Remolins posa el punt i final a la seva història com entitat.

Recomanacions personalitzades