El PSC celebra el Consell de Federació comarcal a la Gòtica

La federació del PSC Baix Llobregat ha celebrat el seu Consell de Federació a la Sala Gòtica de Molins de Rei. El secretari d’Organització de, PSC, Daniel Fernández, va participar a l’acte reclamant “una altra manera de fer les coses sense carregar la crisi sobre els més febles”.

El Consell de Federació del PSC Baix Llobregat es va traslladar a la Gòtica el passat divendres // PSC Baix Llobregat

El PSC del Baix Llobregat va celebrar el seu Consell de Federació el passat divendres 20 de juliol a Molins de Rei. El lloc triat va ser la sala Gòtica, on es van reunir militants socialistes de tota la comarca. Entre ells, hi havia l’alcalde, Xavi Paz; el tinent d’alcalde i membre de l’executiva comarcal, Miguel Zaragoza; alcaldes de la comarca com la d’Esplugues, Pilar Díaz, i el de Sant Boi, Jaume Bosch; el diputat molinenc al Congrés dels Diputats, José Zaragoza; i la diputada al Parlament català, Eva Granados.

Paz va donar la benvinguda al municipi als socialistes del Baix Llobregat comparant el procés de recuperació d’un esportista amb el moment en el que es troba immers el seu partit. L’alcalde de Molins de Rei va remarcar les obres fetes al municipi durant els mandats socialistes als governs catalans i espanyols, destacant que la Gòtica -on es feia l’acte- s’havia recuperat amb aportacions de governs socialistes. Paz va fixar la seva mirada en el govern socialista francès d’Hollande, de qui va dir que “no carreguen en els ciutadans les culpes d’aquesta crisi”.

L’acte va comptar també amb la presència del secretari d’organització del PSC, Dani Fernández, que es va encarregar de traslladar el missatge de que “hi ha alternatives a les polítiques de dretes, que són injustes i equivocades, hi ha una altra manera de fer les coses davant la crisi econòmica sense carregar tot el pes de la crisi sobre els més febles”.

El Consell de Federació va ser presidit per Josep Maria Rañé i va servir per fer balanç dels primers mesos de la nova executiva comarcal que encapçala l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, des del passat mes de febrer i de la que el molinenc Miguel Zaragoza és secretari de Política Municipal.  El primer secretari del PSC al Baix Llobregat va demanar als presents fer “un PSC unit que afronti la crisi”.

Recomanacions personalitzades