“La síndrome de Mozart” s’estén a Barcelona

L’obra de teatre “La síndrome de Mozart” es representa durant tres dissabtes de juliol a la sala Porta4 del barri de Gràcia de Barcelona. El muntatge del grup molinenc Intríngulis Teatre es pot veure per última vegada el dissabte 21 de juliol a les 22 hores.

David González i Olga Tarrés són dos dels quatre actors que apareixen en escena // Intringulis Teatre

La primera representació al teatre Porta4 va ser el dissabte 7 de juliol. Tot just una setmana després, el 14 de juliol va ser la segona, amb un creixement d’espectadors important. La darrera oportunitat per veure-la al barri de Gràcia de Barcelona serà aquest dissabte 21 de juliol a les 10 de la nit.

Aquesta és la primera obra del grup Intríngulis Teatre. Es va estrenar al Casal Autogestionat de Joves La Mola el passat mes de desembre i la bona acollida va fer que es tornés a representar un mes després al mateix espai. La representació en aquesta petita sala barcelonina suposa el primer salt més enllà de Molins que fa el grup teatral de recent creació.

La obra està dirigida per la molinenca Irene Terrón, qui ha fet una adaptació del llibre “El síndrome de Mozart” de Gonzalo Moure. El muntatge teatral explica la història de la Irene, la protagonista, encarnada per la també molinenca Olga Tarrés. El pare de la Irene està obsessionat amb que la seva filla arribi a ser un geni de la música, del violí, però la Irene n’està cansada. El pare l’obliga a relacionar-se amb un noi, en Tommy, que pateix la síndrome de Mozart, un trastorn provocat per la pèrdua de material genètic al cromosoma 7 i que produeix un talent immens per la música, perquè observi com toca. Aquest paper va a càrrec de Joan Parellada.

David González i Mireia Pons completen el repartiment d’una obra en la que la música també juga un paper molt important: han estat composades dues peces d’harmònica i violí expressament per aquesta, i com no podia ser d’una altra manera, també s’hi poden sentir obres de Mozart.

La sala Porta4 es troba al carrer Església 4-10 de Barcelona i el preu de l’entrada és de 10 euros.

Recomanacions personalitzades