Suzuki Català guanya les 24 hores de motociclisme

Suzuki Català torna a guanyar les 24 hores dos anys després. És la sisena victòria de l’equip molinenc en aquesta prova. 

Els molinencs Suzuki Català Dunlop tornen a regnar a les 24 hores de Motociclisme del Circuit de Catalunya, la prova de resistència més prestigiosa del país que es disputa a Montmeló. Del Amor, Casa, Bonastre i Alarcos han estat els pilots que han portat a l’equip dirigit per Eduard Català cap a la sisena victòria de la seva història recuperant una primera posició que van aconseguir per última vegada fa dos anys.

Eduard Català i el seu equip celebrant la victòria al podi de Montmeló // Suzuki Català

Els molinencs s’han proclamat campions després de 736 voltes. Una vegada més, el rival més dur per Suzuki Català ha estat l’equip Folch Endurance i la seva Yamaha pilotada per Checa, Monge, Tizón i Martínez però una caiguda de Checa al principi de la prova li ha donat l’avantatge necessària als molinencs com per fer-se amb la victòria.

El cap de l’equip, Eduard Català, ha dit tot just després d’acabar la cursa que “aquesta ha sigut una victòria molt patida i treballada, tant per part dels pilots com de tot l’equip, juntament amb el suport de Suzuki i Dunlop, és a tots ells a qui vull agrair i dedicar aquesta sisena victòria”.

Recomanacions personalitzades