El Punt Jove tanca el curs 2011-12 amb 91 activitats organitzades als instituts

El Programa Informació i Dinamització als Centres d’Educació Secundària (PIDCES) ha comptat amb la participació de 1.557 alumnes durant aquest curs, segons dades de l’Ajuntament. En total, s’han dut a terme 91 activitats als centres de secundària de Molins de Rei.

Un dels aspectes més importants del programa Informació i Dinamització als Centres d’Educació Secundària (PIDCES) durant aquest curs ha estat el calendari d’activitats dut a terme amb xerrades, tallers i obres de teatre sobre diferents temes d’interès com hàbits saludables, relacions igualitàries, educació viària i consum responsable.

D’altra banda, el Punt Jove ha col·laborat en treballs de recerca i crèdits de síntesi tant fent tasques d’assessorament als alumnes com oferint el seu petit fons documental. La seva col·laboració també s’ha fet evident en esdeveniments puntuals com Sant Jordi i les jornades de portes obertes dels instituts.

Les activitats d’aquest programa són organitzades pel Punt Jove en coordinació amb els equips docents dels centres de secundària molinencs: l’institut Bernat el Ferrer, l’institut Lluís de Requesens, el col·legi Sant Miquel i el col·legi Virolai.

A banda d’aquestes activitats, un curs més, el Punt Jove s’ha instal·lat un cop a la setmana als centres de secundària de Molins de Rei per atendre als joves. Al mateix temps, s’ha mantingut la cartellera informativa en aquests centres per tractar temes d’informació juvenil.

En total, segons dades de l’Ajuntament, han estat 91 les activitats adreçades als centres educatius de secundària organitzades pel Punt Jove. Això significa que han arribat a un total de 1.557 alumnes.

Recomanacions personalitzades