El femení d’handbol queda semifinalista de la Copa Catalana

L’equip femení d’handbol del CE Molins de Rei cau a les semifinals de la Copa Catalana Femenina davant el Castelldefels (39-26), l’equip més fort de la competició.

Les jugadores han demostrat durant tota la temporada que formen un equip cohesionat // Arxiu – Lucas Amillano

L’Esportiu Castelldefels ha aconseguit aquesta temporada l’ascens a Divisió d’Honor, la màxima categoria de l’handbol femení estatal, convertint-se així en l’equip català més potent de la competició actual. Així, van deixar palesa la seva superioritat guanyant al CE Molins de Rei a la semifinal de la Copa Catalana Femenina, disputada el passat cap de setmana al PEM Guiera de Cerdanyola del Vallès. El Castelldefels va guanyar per 39-26 a les molinenques, que també han aconseguit l’ascens enguany, en aquest cas a la segona màxima categoria estatal, la Divisió d’Honor Plata.

El potencial de l’handbol femení al Baix Llobregat va quedar demostrat a l’altra semifinal, que va guanyar el Gavà al Granollers. La final, entre les ciutats veïnes de Gavà i Castelldefels, va acabar amb una victòria de les castelldefelenques per 29 a 26. Les jugadores del Castelldefels han demostrat a la última competició de la temporada que són l’equip més fort igual que ho van fer amb el trofeu que obre la temporada, la Lliga dels Pirineus, que també van guanyar davant el CE Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades