Èxit del judo molinenc a la Copa Catalunya benjamí

El CE Molins de Rei aconsegueix 4 medalles a la Copa Catalunya de judo benjamí. Aibar i Moral aconsegueixen la victòria en les seves respectives categories. 

Els quatre judoques de Molins de Rei mostren les seves medalles // CE Molins de Rei

El passat dissabte dia 6 la secció de judo del Club Esportiu Molins de Rei va participar a la Copa de Catalunya benjamí organitzada per la Federació Catalana de Judo a la localitat catalana de Blanes.

El club molinenc va portar a quatre joves participants que van aconseguir dues primeres posicions, una segona i una tercera, aconseguint un ple de medalles per l’entitat de Molins de Rei.

Nekane Aibar va aconseguir la primera posició en la categoria de menys de 30kg i, a més, va ser seleccionada per fer una lligueta amb dos alumnes d’una categoria superior i va gairebé aconsegueix la victòria en aquests combats on estava en una clara inferioritat de condicions.

Per la seva banda, Marcos Moral també va aconseguir la victòria en la categoria de menys de 26kg. Pau Pavón va ser segon a la categoria de menys de 38kg i David González va fer tercer en la categoria de menys de 26kg.

El CE Molins de Rei ha volgut destacar el “gran esforç fet durant tota la temporada” fet per aquests esportistes que els ha portat “a aconseguir aquests grans resultats”, segons han informat des del club en un comunicat.

Recomanacions personalitzades