El Molins de Rei CF guanya contra un rival directe per la promoció

El Molins de Rei CF guanya al Sant Esteve Sesrovires (3-1) sense gaires obstacles i segueix somiant amb la promoció d’ascens. 

La pilota va ser molt lluitada al mig del camp // Laura Herrero

Empatats a punts, el tercer i el quart de la lliga tenien una cita futbolística envoltada de tensió. Es jugaven les aspiracions a la segona posició de la taula que dóna dret a la promoció d’ascens i el partit tenia un valor afegit ja que en el d’anada, al camp del Sant Esteve, els  jugadors van ser protagonistes d’una picabaralla.

Durant els primers 15 minuts el Sant Esteve dominava i va tenir dues ocasions clares però sense sort. El davanter molinenc Carles Capella va intentar obrir el marcador amb un xut que el porter del Sant Esteve va parar amb els dits i va enviar a corner. Pocs minuts després, al 28 de la primera part, el mateix Capella marcava el primer gol: retalla, tira al pal llarg i fa inútil l’estirada del porter.

La segona part va començar amb un canvi del Molins de Rei CF, Cristian Agudo va sortir per deixar pas a Jordi Sánchez i al minut 18, Àlex Agudo se’n va aconseguir marxar de la defensa i fer una gran passada cap el seu company Carles Capella , que avançava el marcador amb un 2-0.  Després de rebre una forta entrada ,Capella va ser substituït pel jugador Fran Campo que va trepitjar el terreny de joc amb una gran intensitat fins que va aconseguir el 3-0 en el minut 36.

El partit va ser del Molins de Rei CF en la majoria dels 90 minuts. Tanmateix, un penal d’Oleguer a favor del Sant Esteve en el minut 85 va modificar el resultat a 3-1. L’àrbitre semblava tenir ganes de seguir veient jugar ambdós equips i va afegir 6 minuts. En total, dues targetes pel Sant Esteve i dues pel Molins, per Joan Torelló i Àlex Agudo.

L’esperat final es va donar amb el xiulet de l’àrbitre i va provocar els salts i l’eufòria dels homes de Joan Garcia que veuen el somni de la promoció factible.  Es jugaran bona part de les seves aspiracions la setmana vinent en un derbi contra l’Atlètic Incresa que es juga la permanència.

Recomanacions personalitzades