Uns piquets sindicals trenquen els vidres d’un autobús de Soler i Sauret

Un autobús de l’empresa Soler i Sauret va acabar la nit de divendres amb els vidres trencats a pedrades. L’incident es va produir a l’alçada del parc de la Mariona, quan el vehicle anava sense passatgers. Fonts de la companyia atribueixen l’acció a piquets sindicals.

Els autobusos de Soler i Sauret recorren l'avinguda de València // Jordi Julià

L’autobús de Soler i Sauret venia de Martorell i va fer la última parada al parc de la Mariona. Ja sense passatge, s’enfilava cap a les cotxeres que l’empresa té al polígon El Pla quan li van trencar els vidres amb pedres llançades suposadament des del parc, segons ha explicat El Llaç. Els fets es van produir la nit de divendres. Fonts de la companyia apunten a l’acció de piquets sindicals per coaccionar als seus companys abans de la vaga del proper dijous 29 de març.

Aquesta no ha estat la única acció violenta contra autobusos interurbans de la que ha informat El Llaç. La mateixa tarda de divendres van trencar els vidres de tres autobusos d’una altra companyia que opera al Baix Llobregat. Un dels incidents va passar a la sortida de Molins de Rei i els altres dos a l’autovia A-2. A diferència de l’atac al vehicle de Soler i Sauret, les pedrades als autobusos d’aquesta altra empresa es van produir amb passatge al seu interior.

Recomanacions personalitzades