El Molins de Rei CF afronta una jornada decisiva

En una jornada on els sis primers de la taula s’enfronten entre ells, el Molins està obligat a sumar els tres punts per donar un cop de taula importantíssim a la lliga.

Després de la darrera victòria a casa contra el Vallirana “B” per 2-1, els homes de Joan Garcia estan col·locats a la cinquena posició i encaren una de les jornades més transcendentals de la temporada. El Molins de Rei CF jugarà aquest dissabte 24 de març a les cinc de la tarda a Martorell, equip empatat a punts amb els molinencs.

Una derrota podria esvair tot tipus d’opció a la promoció. Una hora més tard, a les sis, a Sant Boi, més concretament al Municipal Dani Jarque, es jugarà un dels partits amb més nivell de la temporada. La Guardia, indiscutible líder de la classificació, pot sentenciar la lliga guanyant al segon classificat, la Cooperativa, que intentarà vèncer el líder per assegurar-se la segona plaça que dóna lloc a la promoció. I l’endemà, a Sant Feliu de Llobregat, la Penya Recreativa rep al Sant Esteve Sesrovires, tercer i quart classificats a la taula i amb només tres punts de diferència entre ells.

Aquesta jornada 25 del grup vuitè de Tercera Territorial serà fonamental pel futur de la lliga. Una derrota dels homes de Joan Garcia, fins i tot un empat, podria deixar-los sense gaire opcions de promocionar. En canvi, una victòria posaria les coses de cara per afrontar les últimes nou jornades de lliga.

Recomanacions personalitzades