Senzill i sincer, el Senyor Cordills estrena el cicle “Músiques Invisibles”

Arrenca el cicle “Músiques Invisibles” amb un concert íntim del Senyor Cordills, nom artístic del molinenc Miquel Bernis, qui a través de la seva guitarra i les seves lletres, ha aconseguit omplir el local de l’Ateneu Mulei. El cicle de concerts continuarà descobrint noves veus de manera mensual.

Música i veu, l'art en estat pur va omplir el local de l'Ateneu Mulei // Jose Polo

Guitarra i veu, música amb lletres que parlen de la quotidianitat de la vida de manera clara, senzilla i molt íntima. El Senyor Cordills, alter ego artístic del molinenc Miquel Bernis, va aconseguir omplir el local de l’Ateneu Mulei en el primer concert del cicle Músiques Invisibles organitzat per l’entitat molinenca i el programa de ràdio l’Altraveu.

Meteoròleg de professió i músic en el seu temps lliure, el Senyor Cordills va crear un ambient íntim, de confiança amb el públic a través de la sinceritat de les seves cançons les quals desvetllen els secrets de la vida quotidiana. Les seves cançons expressen allò que a tothom li passa però poques vegades té el valor d’explicar-ho o qui no ha volgut escapar-se de la rutina durant 10 minuts amb la seva parella o ha sentit que el món li va en contra?

La màgia de la música en acústic va fer les delícies d’un públic entregat que gairebé no va creuar paraula escoltant atentament. El proper concert  del Senyor Cordills serà el dia 25 de març al Cercle Artístic de Molins de Rei on tornarà a presentar les seves deu primeres cançons en solitari.

El primer concert de Músiques Invisibles és només l’inici d’un cicle, que compta amb la col·laboració de DirxDir, La bar de bo, Ràdio Molins de Rei i Viu Molins de Rei, i que aposta per la cultura de Molins de Rei i els seus voltants intentant descobrir al públic noves veus del panorama musical català.

Recomanacions personalitzades