Foment millorarà la conservació de la N-340 entre Molins de Rei i Sant Vicenç

El Ministeri de Foment ha licitat diversos contractes per l’execució d’obres de conservació i millores de manteniment a diverses carreteres catalanes. Entre elles hi ha el tram de la N-340 entre Sant Vicenç dels Horts i Molins de Rei.

El pont entre Molins de Rei i Sant Vicenç és part de la llarga N-340 // Jordi Julià

El pont de Molins de Rei, o el que és el mateix, la N-340 entre Molins de Rei i Sant Vicenç dels Horts, es sotmetrà a algunes millores encara no concretades pel ministeri de Foment. Aquest tram de carretera apareix en un contracte que ha licitat recentment el ministeri de Foment per l’execució de diverses obres de conservació i explotació amb un valor total de 12,3 milions d’euros a diverses vies de la província de Barcelona.

Segons el ministeri de Foment, es pretén millorar els serveis de comunicacions, vigilància, atenció a accidents, manteniment dels elements de la carretera, l’enllumenat i la senyalització, entre altres aspectes.

A més del pont de Molins de Rei, s’actuarà també a la B-24 entre Cervelló i Pallejà, la N-340a a diversos trams de Cervelló, Olèrdola i Castellet i el Gornal i a la N-340 en el gran tram comprès entre Tarragona i Cervelló però també entre Cervelló i Sant Vicenç dels Horts.

Recomanacions personalitzades