El Molins de Rei CF ensopega a Sant Feliu tretze jornades després

Els molinencs perden al camp de la Penya Recreativa de Sant Feliu (2-1) i trenquen la ratxa de 13 jornades consecutives sense conèixer la derrota.

El Molins de Rei CF ha trencat la seva bona dinàmica // Adrià Casaín

La Penya Recreativa Sant Feliu de Llobregat, més coneguda com “Els Pajaritos”, era un rival difícil i així ho va demostrar avançant-se al marcador. Amb el 1-0 en contra des d’un primer moment, el Molins de Rei CF va voler reaccionar i Buba va tenir l’empat a les seves botes però quan millor estava el Molins, va arribar el desafortunat gol en pròpia del conjunt visitant. Amb el 2-0 i el xiulet de la mitja part tot estava en contra pels homes de Joan Garcia.

L’entrenador del Molins de Rei CF se la va jugar al descans i va apostar per una defensa de tres homes i la remuntada semblava possible en un principi. En el primer minut de la segona la Penya Recreativa es va quedar amb deu homes al fer un penal a Tore. Andreu Margarit es va encarregar de convertir-lo. El Molins ho va seguir intentant però l’ofici dels locals i la innocència del col·legiat en algunes accions finals van decantar el partit pels santfeliuencs.

El davanter Àlex Agudo ha assegurat en declaracions a Viu Molins de Rei que aquesta derrota “va ser injusta” i que la clau va estar en que “la Penya Recreativa va saber aturar el partit en els moments que nosaltres jugàvem millor”.

Amb aquesta derrota acaba la ratxa del Molins després d’estar 13 partits sense patir una derrota, però ara toca aixecar-se i treballar per emportar-se els tres punts el dissabte vinent davant del Vallirana per seguir somiant.

Recomanacions personalitzades