Crema un cotxe al barri del Canal

Un vehicle pateix un incendi diumenge al vespre al carrer Felip Canalies. Segons els bombers l’incendi ha estat causat per problemes en el motor del cotxe. Mossos, Guàrdia Urbana i bombers s’han desplaçat ràpidament a la zona per evitar que les flames afectin a altres vehicles. 

El cotxe ha quedat inservible // Jose Polo

Les flames, el fum i l’olor a cremat han estat els protagonistes del vespre de diumenge al barri del Canal. Minuts abans de les nou de la nit, un 4×4 de la marca Nissan model Terrano II i de matrícula antiga ha començat a cremar al carrer Felip Canalies quedant sinistrat i sense causar ferits.

Segons han informat els Bombers a Viu Molins de Rei, les causes de l’incendi responen “a un curtcircuit que ha incendiat el motor”, descartant d’aquesta manera un incendi intencionat. El propietari del vehicle, un home d’uns 60 anys resident a Molins de Rei, dóna per bona la versió dels bombers i ha assegurat a aquesta redacció: “Jo no tinc enemics que em vulguin fer una cosa així”.

La dotació dels Bombers que s’ha desplaçat al barri del Canal ha apagat el foc en qüestió de minuts, evitant així que és propagués als vehicles situats al voltant de l’afectat. Els Bombers han estat acompanyats per una unitat de la Guàrdia Urbana i una altra dels Mossos d’Esquadra.

“He tornat de Vallirana sense notar res estrany al cotxe i, quan sortia de la dutxa, m’han avisat que el meu cotxe estava cremant”, ha explicat el propietari que ha baixat de casa seva ràpidament i en pijama. “És una pena ja que ara em funcionava perfectament i no sé que em diran els de l’assegurança” s’ha lamentat.

Un cop apagat el foc, el cotxe s’ha quedat allà on estava aparcat a l’espera que una grua el retirés. Unes trenta persones del barri del Canal s’han desplaçat al lloc dels fets espantats per les flames i l’olor a cremat que arribava als carrers del voltant.

Els lectors han avisat a Viu Molins de Rei a través de Twitter // @aigaba

Recomanacions personalitzades