El polígon Riera del Molí estrena senyalització

La senyalització d’accés al polígon industrial Riera del Molí s’ha unificat i millorat per fer-la més clara. També s’han instal·lat punts d’informació amb plànols. Les actuacions formen part del pla de millora dels polígons industrials i han tingut un cost de més de 23.000 euros.

La senyalització ja està instal·lada als diferents carrers del polígon // Ajuntament de Molins de Rei

En les últimes setmanes s’ha instal·lat la nova senyalització direccional de carrers del polígon Riera del Molí. També s’han instal·lat dos punts d’informació amb plànols. A més, s’ha col·locat senyalització direccional sobre la ubicació del polígon en les rotondes d’accés del carrer El Pla, ja que “s’havia detectat que molts proveïdors s’equivocaven i els costava trobar la direcció correcta”, segons ha informat l’Ajuntament a través d’un comunicat.

L’objectiu d’aquestes actuacions de millora és facilitar l’accés als polígons de la vila amb la unificació de la seva senyalització, ara més clara tant per als turismes com per als vehicles pesants. Tot plegat forma part del pla del consistori molinenc per modernitzar els polígons industrials amb la principal intenció de “millorar la seva competitivitat i atreure més empreses”.

El pressupost total de la senyalització ha estat de 23.476,10 euros i forma part de l’àmbit inclòs en el pressupost municipal d’enguany per a la millora dels polígons industrials.

Els plànols a l'entrada del polígon era una de les necessitats més reclamades // Ajuntament de Molins de Rei

Recomanacions personalitzades