El periodista Jordi Panyella visita Molins de Rei per presentar “Fèlix Millet, el gran impostor”

El local del Fòrum XXI es va omplir per l’acte “La festa major de la corrupció” a càrrec del periodista del diari El Punt Avui, Jordi Panyella, que va aprofitar per presentar la seva última obra “Fèlix Millet, el gran impostor”. L’acte finalitzà amb una interessant tertúlia sobre la corrupció. 

Jordi Panyella és autor del llibre "Fèlix Millet, el gran impostor" // Jose Polo

L’última de les xerrades organitzades per l’entitat cultural de Molins de Rei, Fòrum XXI, va versar sobre la corrupció, un dels maldecaps més grans dels quals pateix la societat. Ponent i assistents van reflexionar sobre les seves causes i les possibles solucions sense arribar a treure aigua clara durant 90 minuts entretinguts.

L’acte va començar amb una conferència del convidat per l’ocasió, el periodista del diari El Punt Avui Jordi Panyella, autor recentment d’un llibre que parla sobre una de les trames de corrupció més sonades dels últims temps a Catalunya anomenat “Fèlix Millet, el gran impostor”. Panyella va analitzar a fons l’anomenat “cas Palau” sense passar per sobre de les seves connexions polítiques i empresarials explicant bona part de les dades que aporta la seva obra.

Durant una nit on el local del Fòrum XXI, ple de gom a gom, feia goig de veure, la conversa entre el públic i el ponent va arribar a abordar temes més morals com el significat de la paraula corrupció, on cadascú va poder dir la seva. El públic assistent a la taula rodona moderada pel periodista  i director de la revista El Llaç, Josep Ferrer, va mostrar la seva preocupació pels motius que porten a que un personatge com Fèlix Millet encara sigui lliure i no pas entre reixes.

Tot i els arguments exposats pel públic, Panyella va defensar que “la justícia protegeix eficientment al ciutadà” i que una possible solució passa per “l’actitud personal de tothom” i el foment “dels valors de la bona gent”. Unes conclusions que van deixar una mica fred als assistents entre el quals es trobava l’alcalde de la vila, Xavi Paz i el president de l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic, Joaquim Martí.

Recomanacions personalitzades