Feliu Ventura presenta el seu nou àlbum a la Traska Truska

El cantant Feliu Ventura presenta a Molins de Rei el seu nou disc titulat “Música i lletra”, un àlbum que manté una unitat musical ferma i que es basa en el “menys és mes”. El concert serà diumenge 19 de febrer a les 19.30h a la Traska Truska.

Feliu Ventura // Contrabaix

Després de més de cinc anys de silenci discogràfic, el cantant de Xàtiva Feliu Ventura presenta el seu nou disc titulat “Música i lletra” (Propaganda pel fet! – 2011), un treball colpidor a base de música i lletra.

Després dels seus dos anteriors llarga durada i del disc en directe amb Lluís Llach “Que no s’apague la llum” (Propaganda pel fet! – 2005), Ventura torna a la palestra amb un disc de mínims, nu, sense artificis. Amb “Música i lletra” Feliu Ventura aconsegueix situar-se en un difícil però valuós punt equidistant entre el respecte a la tradició mediterrània de la riba valenciana i la contemporaneïtat de certa estètica pop amb continguts compromesos.

Les dotze cançons de “Música i lletra” mantenen una unitat musical ferma basada en un concepte que ha anat a missa: menys és més, com en directe. Les guitarres acústiques, l’acordió i la percussió menor de Borja Penalba, que també ha aportat valuosos cors. El violoncel de Sara Chordà. L’slide i la guitarra espanyola de Pau Figueres. El violí i la viola de Miquel Córdoba. I la veu de Feliu.

El concert, emmarcat en el cicle Barnasants, serà aquest diumenge 19 de febrer a les 19.30 hores a la Traska Truska. El preu de les entrades anticipades és de 12 euros i a taquilla tindran un cost de 15 euros.

Recomanacions personalitzades