Vallpineda i la Rierada es beneficien de petites millores

L’Ajuntament de Molins de Rei ha sanejat l’espai d’abocaments incontrolats a Vallpineda, ha construït una escullera al carrer Siberia, una cuneta per la recollida d’aigües a l’avinguda Modolell i s’han arranjat diversos camins. El conjunt de millores ha tingut un cost de 20.000 euros.

Les obres d'arranjament s'han fet a l'avinguda Modolell amb el carrer Santa Maria // Ajuntament de Molins de Rei

Algunes incidències als barris de muntanya de Molins de Rei s’han resolt durant els últims dies després que l’Ajuntament hagi realitzat un conjunt d’actuacions de manteniment per millorar la urbanització d’alguns carrers de Vallpineda i la Rierada.

L’espai d’abocaments incontrolats de Vallpineda ha estat sanejat i s’ha construït una cuneta per la recollida d’aigües a l’avinguda Modolell amb el carrer Santa Maria.A més, al carrer Siberia s’ha construït una protecció amb escullera al marge del carrer. En aquest cas, la reparació és conseqüència dels desperfectes que va patir amb els últims aiguats de la tardor.

A banda d’aquestes actuacions, s’han sanejat i arranjat alguns dels camins de Vallpineda i de la Rierada. En total, el conjunt de millores realitzades ha tingut un cost total d’uns 20.000 euros.

Una neteja discutible

L’Ajuntament de Molins de Rei defensa que està duent a terme “una important tasca de neteja forestal al Parc de Collserola”. Segons informa el consistori en un comunicat, s’ha obert tota la xarxa viària de la zona urbana dels barris de muntanya, la xarxa bàsica de prevenció d’incendis i s’han netejat els boscos i vorals dels camins.

Aquest optimisme no és compartit per molts dels veïns que viuen als barris de muntanya. Carles Bassas, impulsor de la plataforma Salvem del Foc Collserola, denunciava la setmana passada a l’audiència pública l’estat d’abandonament d’algunes zones, com per exemple, les finques de Can Salat i Can Tintorer.

Recomanacions personalitzades