El tall del carrer Sant Antoni Maria Claret s’allarga més del previst

El carrer Sant Antoni Maria Claret pateix restriccions de trànsit des de fa més de tres mesos per una esllavissada. Les obres de rehabilitació encara continuen tot i que estava previst resoldre el problema en només unes setmanes. Dijous es torna a tallar per complet per fer feines de rehabilitació.

El carrer Sant Antoni Maria Claret va estar tallat durant més d'un mes en ambdos sentits // David Guerrero

Les fortes pluges que van caure el cap de setmana del 5 i 6 de novembre van provocar una esllavissada de terra al carrer Sant Antoni Maria Claret que ha alterat el trànsit a la zona des d’aquell moment. Des de l’Ajuntament es va donar inicialment un termini d’entre dos i quatre setmanes per solucionar el problema, però el cert és que han passat més de tres mesos i la circulació encara no s’ha normalitzat.

El carrer es va obrir parcialment a mitjans de desembre per permetre el pas de vianants i la circulació del Molins Bus, però encara no es pot circular en els dos sentits. En aquell moment, l’alcalde, Xavi Paz, va assegurar que aquesta situació de provisionalitat estaria vigent “com a mínim, dos mesos”. Aquest termini mínim ha passat i, segons fonts municipals, no serà fins d’aquí a tres o quatre setmanes que es recuperarà la normalitat al carrer Sant Antoni Maria Claret.

Durant el temps que el carrer Sant Antoni Maria Claret funciona en només una direcció, el carrer Carme Galceran manté els dos sentits de circulació provisionals. Els vianants si que poden ja passar pel carrer afectat, un cop protegit el tram afectat. Per poder estacionar, tant en la zona habilitada en cordó com en bateria, i per entrar als guals s’haurà d’accedir per la zona del poliesportiu.

Nou tall per obres

Aquest dijous 16 de febrer es torna a tallar per complet el carrer Sant Antoni Maria Claret com a conseqüència de les feines de rehabilitació del mur de la parcel·la del carrer Carme Galceran que va patir problemes d’estabilitat en el seu moment i que és on s’estan realitzant gran part de les actuacions necessàries per reobrir el carrer.

Durant tot el dijous, les línies de bus urbà MB-1 i MB-3 patiran afectacions: la línia MB-1 no circularà pel carrer Sant Antoni Maria Claret i circularà per Carme Galceran amb carrer Sant Joan, on s’ha habilitat una parada provisional. La línia MB-3 tampoc podrà circular pel carrer tallat i la seva parada final de referència serà la de la plaça dels Països Catalans.

Recomanacions personalitzades