Un incendi crema més de 100 metres quadrats a la zona dels aiguamolls

Diumenge al matí es va declarar un incendi a la zona dels aiguamolls de Molins de Rei. El foc va cremar entre 100 i 100 150 metres quadrats de matolls i baix bosc. Els Bombers investiguen les causes de l’incendi però tot apunta que podria ser pel fort vent.

Vista aèria dels aiguamolls de Molins de Rei (a la dreta de la imatge) // Parc Riu Llobregat

Eren les 8.30 del matí de diumenge quan un veí que passejava per la zona va alertar que hi havia foc prop dels aiguamolls de Molins de Rei. Els Bombers, amb base a Sant Feliu de Llobregat, van actuar ràpidament i van poder apagar el foc tot seguit.

El balanç de l’incendi és d’entre 100 i 150 metres quadrats d’herbes i matolls en una zona propera als aiguamolls, sense afectar a cap hort ni camp agrari del voltant. El foc tampoc ha provocat greus perjudicis en l’ecosistema natural ja que el que ha cremat ha estat bosc baix i matolls.

Els Bombers investiguen les causes del foc però es creu que podria haver estat fortuït ja que l’indret està molt sec degut a la manca de pluges de les últimes setmanes i el vent bufava amb força durant el matí de diumenge.

Recomanacions personalitzades