Tres membres de Filagarsa estrenen un musical a Sant Andreu de la Barca

La molinenca Eva Moreno i Marc Gómez i Romà Ferruz, del grup de teatre Filagarsa, presenten el musical “Rent”, una obra realitzada amb el grup Teatrandreu que es podrà veure durant sis dies del mes de febrer a Sant Andreu de la Barca.

Eva Moreno, Marc Gómez i Romà Ferruz són tres actors i actrius que no es tanquen als escenaris molinencs, sinó que es deixaran veure al musical Rent, representat arreu del món amb els més grans actors i actrius del gènere. En aquest cas, però, són actors del món del teatre musical amateur els encarregats d’acostar al públic aquesta peça que, sens dubte, no deixa indiferent. Una música actual amb històries properes i reals que reuneix la comicitat i el drama i descobreix les vides d’un grup de joves americans.

A Eva Moreno se l’ha pogut veure en muntatges de Filagarsa com “L’àngel de la música” o “Sweeney Todd“, tot i que la més recent no és un musical, sinó l’estrena de la potent “La flor del verí, presentada fa pocs mesos al teatre del Foment CiA sota la direcció de Jordi Riera i amb la companyia a escena de Mireia Pons.

Per la seva banda, Marc Gómez ha participat en musicals com “L’àngel de la música“, “Sweeney Todd“, “Besa’m, Kate” o l’encara en actiu “Vides, on hi representa un jove artista el qual, enamorant-se d’una dona casada, veu canviada la seva concepció de la vida. Romà Ferruz ja és un etern de Filagarsa, i és que el podem veure en tots els muntatges de la companyia des de l’any 2000, en què van representar “Benvinguts a Broadway“.

RENT es representarà un total de sis dies del mes de febrer: 11, 12, 17, 19, 24 i 25. Les entrades es poden comprar a la web del teatre o a la web d’Atrápalo, així com a les mateixes taquilles del teatre.

Recomanacions personalitzades