Pier anima l’escenari de la Fira d’Entitats un any més

El cantant molinenc Pier va ser la principal actuació de l’escenari de la Fira d’Entitats. Un centenar de persones van gaudir de les seves cançons tot i el fred. Exhibicions d’aeròbic i de country també van passar per un escenari que va estar moltes hores sense activitat.

Pier es va entregar al públic assistent, com és habitual, tot i el fred // David Guerrero

La música de Pier i Molins de Rei ja són conceptes entrelligats des de fa temps. El mateix passa amb la Fira de la Candelera, que des de fa uns anys acull un concert del cantant local per excel·lència a l’escenari de la Fira d’Entitats. Aquest any el fred va posar les coses difícils damunt l’escenari al Pier però encara més al públic, que va aguantar les baixes temperatures mentre el cantant repassava el seu repertori de cançons. L’himne oficiós de Molins de Rei, el “Avui he tornat”, va tornar a ressonar amb la força habitual i va animar al centenar d’assistents.

A banda del concert del Pier, celebrat dissabte a la tarda, l’escenari de la Fira d’Entitats va acollir una exhibició d’aeròbic de l’associació de veïns del Canal, una altra de country, activitats dirigides pel Club Natació Molins de Rei, una exhibició de ball de l’escola de Ball Duet i altres actuacions diverses. Tot i això, durant moltes hores l’escenari no registrava cap activitat tot i ocupar un espai generós de la plaça del Molí.

En alguns moments, la varietat que recull la Candelera va comportar contrastos curiosos i el so de la gralla es va arribar a barrejar amb música country.

Recomanacions personalitzades