La percussió de l’Àfrica més ancestral sona a la Candelera

El grup Koungbana Conde & Wologuondy s’encarrega de posar música al divendres de la Fira de la Candelera. La seva música de l’ètnia Malinke  es podrà escoltar al teatre de la Peni en un concert emmarcat en el Festival Internacional de Percussió de Catalunya.

Koungbana Conde actuarà per primer cop a Catalunya // Contrabaix

Percussió i dansa africana tradicional malinké és el que es podrà veure en el concert que la setena edició del Festival Internacional de Percussió de Catalunya porta a Molins de Rei en el marc de la Fira de la Candelera. El concert aproparà l’essència de la cultura tradicional de l’oest de l’Àfrica a través de la música, la dansa i les cançons de l’ètnia malinké, per traslladar a tots els presents a l’Àfrica més ancestral.

Koungbana Conde, mestre internacional de música africana, original de Guinea Conakry, ve per primera vegada a Catalunya per realitzar dos concerts solidaris per la Fundació Okume AZ. Ho farà juntament amb la formació Wologuondy, formada a l’escola que el mestre Koungbana Conde té al seu país. Wologuondy està format per Abdourahame Conde, Óscar Balao, Alberto Muñoz “Gordi” i Jose María Díaz “Tete”  a les percussions. Els ritmes els acompanyen Abigail Fuentes i Ana Belén Cabrero com a ballarines i Kany Kanté posa veu al grup.

El concert serà aquest divendres 3 de febrer a les 21.30 hores al teatre de la Peni. Les entrades anticipades costen 9 € i a taquilla tindran un preu de 12 €.

Recomanacions personalitzades