L’Ateneu Mulei recorda la història de la Fira de la Candelera

La quarta edició del cicle “Històries de Molins de Rei”, organitzat per l’Ateneu Mulei, ha estat dedicat a la Fira de la Candelera. Durant l’acte s’han projectat imatges històriques de la Fira i s’ha fet una xerrada sobre diferents aspectes de l’esdeveniment per excel·lència de Molins de Rei.

Grans i joves han compartit una passió a l'Ateneu Mulei: la Fira de la Candelera // Ateneu Mulei

Una entitat organitzada majoritàriament per joves de Molins de Rei, l’Ateneu Mulei, ha estat qui ha posat la mirada sobre el passat de la Fira de la Candelera durant la quarta edició del cercle “Històries de Molins de Rei”, celebrada el dissabte 28 de gener.

Durant l’acte s’han projectat dues pel·licules de la Fira dels anys 60 i 70. La primera va ser filmada pel ja traspassat Vicenç Crous i la dels 70 pel molinenc Miquel Pellicer. Les imatges han mostrat tot tipus de curiositats sobre la Fira de la Candelera del passat.

Un cop s’han projectat les imatges, s’ha produït una xerrada amb la participació de 50 persones, segons l’organització, on s’han explicat un seguit d’històries curioses sobre la Fira de la Candelera fent un intercanvi de coneixements entre diferents generacions de persones de Molins de Rei.

 

 

 

Recomanacions personalitzades