Torna “La síndrome de Mozart”

Després de l’èxit de les dues primeres actuacions, aquest cap de setmana es tornarà a representar l’adaptació teatral de la novel·la “La síndrome de Mozart” que ha dut a terme el grup Intríngulis Teatre. Es podrà veure dissabte i diumenge al Casal Autogestionat de Joves La Mola.

“La síndrome de Mozart” és el primer projecte del grup Intríngulis Teatre i ja han de repetir. Després de l’estrena del passat 16 de desembre, el muntatge es tornarà a representar aquest cap de setmana. Dissabte 21 de gener serà a les 21 hores i diumenge 22 a les 18 hores. Tots dos dies es farà a l’Espai Desastre del Casal Autogestionat de Joves La Mola.

La primera obra d’Intríngulis Teatre és una adaptació, feta per la mateixa Irene Terrón, del llibre “El síndrome de Mozart”, de Gonzalo Moure. Es tracta de la història de la Irene, encarnada per Olga Tarrés. El pare de la Irene està obsessionat amb que la seva filla arribi a ser un geni de la música, del violí, però la Irene n’està cansada. El pare l’obliga a relacionar-se amb un noi, en Tommy, que pateix la síndrome de Mozart, un trastorn provocat per la pèrdua de material genètic al cromosoma 7 i que produeix un talent immens per la música, perquè observi com toca.

Els dies d’estrena al desembre van poder gaudir d’una sala completament plena i de detalls com la visita d’un nen amb la síndrome de Mozart acompanyat de la seva mare, la qual va quedar impactada per l’obra, adaptada per Irene Terrón del llibre “La síndrome de Mozart” de Gonzalo Moure, el qual va escriure un article al seu blog parlant d’aquest projecte.

Els actors i actrius participants són Olga Tarrés, Joan Parellada, David Gonzàlez i Mireia Pons, sota la direcció d’Irene Terrón. El preu, com en l’anterior ocasió, serà la voluntat del públic assistent.

Recomanacions personalitzades