Els Pastorets superen els canvis amb bona nota

Les innovacions introduïdes als Pastorets d’enguany han estat acceptades pel públic assistent a les quatre representacions realitzades aquesta temporada. Els personatges principals han funcionat com s’esperava i el públic va riure les gràcies als canvis més arriscats.

Jordi Costa en el paper de Pallanga i Xavi Gardés en el paper de Garrofa // Miquel Monfort

Enguany, Els Pastorets s’enfrontaven a la possibilitat del rebuig per part del públic de La Peni, ja que l’obra presentava canvis i innovacions, en ocasions bastant clars. Des de dins, els actors i actrius, juntament amb l’equip directiu encapçalat per Arnau Armengol, vivien un ambient d’expectació esperant l’aprovació dels espectadors, els quals, amb les seves reaccions, són els que finalment acaben manant i dirigint els gags i retocs.

En tot cas, els nervis per l’aprovació van esdevenir en somriures quan el públic reaccionava positivament als riscos que es van córrer amb alguns papers. El principal va ser, sens dubte, el gir de personatge que va viure la Betzabè, mare de Raquel, protagonitzada per Paula Pujol. Era un dels canvis més vistosos i arriscats. Finalment, però, el públic va riure les gràcies i va acceptar el personatge.

Un altre canvi rellevant era la introducció del nou Pallanga, Jordi Costa. Aquest, però, va demostrar la facilitat que tenia per fer riure el pati de butaques, pel que ràpidament es van esvair els dubtes que encara podrien quedar als assistents, ja que els seus companys d’escenari no en dubtaven gens.

D’altra banda, el diumenge 8 de gener, dia de la darrera representació, com és costum, es va anunciar el guanyador del concurs de cuplets. En primer i tercer lloc, va quedar Miquel Arbós, amb els seus cuplets sobre l’estat de la sanitat, mentre que el segon lloc el va ocupar Roger Sàbat, amb un cuplet dedicat a Xavi Paz i Joan Ramon Casals.

L’últim diumenge també va ser especial per l’assistència a l’obra del fill del mestre Blanch, compositor de la música original dels Pastorets. A més, va tenir lloc l’entrega de plaques honorífiques a antics participants dels Pastorets de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades