Elena Capella aconsegueix el bronze en el campionat d’Espanya de bàsquet

La molinenca aconsegueix la tercera posició amb la selecció catalana en el campionat d’Espanya de bàsquet. 

Capella és habitual de la selecció catalana femenina // CB Almeda

Capella és habitual de la selecció catalana femenina // CB Almeda

Valladolid era la seu del Campionat d’Espanya de Bàsquet que es va dur a terme entre el 3 i el 7 de gener on la molinenca Elena Capella va disputar el campionat amb Catalunya, quedant classificada a la tercera posició.

Les catalanes van arribar fins a semifinals però van caure contra Castellà i Lleó per 42-63. En el partit de tercer i quart lloc, on hi havia en joc la medalla de bronze, Catalunya va derrotar a Madrid per un ajustat 49-52.

Es competia en tres categories diferents: infantil, cadet i cadira de rodes. L’esportista molinenca Elena Capella va jugar, com és habitual, amb la selecció catalana a la categoria de cadets.

Aquesta no és la primera participació amb la selecció catalana de bàsquet de la jugadora del Club Basquet Almeda qui, a més a més,  ha estat també convocada per la selecció espanyola de bàsquet en partits amistosos internacionals de la seva categoria.

Recomanacions personalitzades