S’organitza la primera Milla de la Candelera

La secció d’atletisme de l’Associació Esportiva Molins de Rei ha organitzat la I Milla de la Candelera amb la col·laboració de l’Ajuntament. Serà el proper dia 21 de gener a plaça de la Llibertat. La competició començarà a les 15:45 i s’allargarà fins les sis de la tarda amb les curses de les diferents categories.

Festa Major, Nadal o Fira de la Candelera: els dies especials a Molins de Rei són una bona oportunitat per tal de que les diferents entitats sortin al carrer i es facin visibles. Aquest cop, la secció d’atletisme de l’Associació Esportiva Molins (AEM) organitza la primera Milla de la Candelera.

Des de fa més de dos anys l’AEM reclama un espai propi per entrenar. Fins ara, els seus esportistes han fet la seva activitat als terrenys annexos al municipal Ricard Ginebreda en unes condicions que deixen molt que desitjar. Aquesta I Milla de la Candelera pot demostrar, una vegada més, el potencial de l’entitat i la necessitat de que pugui gaudir d’unes instal·lacions dignes.

Amb sortida i arribada a la Plaça de la Llibertat, el circuit passarà pel passeig del Terraplè amb una volta de 520 metres i es pot consultar al web de l’entitat. Les inscripcions són gratuïtes i es faran a través del correu electrònic millacandelera@gmail.com

Recomanacions personalitzades