El Parc de Nadal acull als nens durant les vacances nadalenques

El Parc de Nadal de Molins de Rei obre les seves portes entre el 27 de desembre i el 4 de gener al Poliesportiu Municipal. Dirigit a infants i adolescents d’entre 4 i 14 anys ofereix espais de joc fixos i diversos tallers durant els dies laborables de les vacances nadalenques.

El Parc de Nadal obre les seves portes entre el dimarts 27 de desembre i el dimecres 4 de gener al Poliesportiu Municipal de 10 del matí a 1 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre. El cost de l’entrada és de 4 euros per sessió, amb la possibilitat d’adquirir un abonament de 28 euros de 12 sessions per a famílies o grups.

Aquesta activitat  és un espai on els infants poden aprendre jugant, i poden divertir-se i desenvolupar la seva imaginació i creativitat tot jugant amb altres infants, d’acord amb les seves preferències.  El funcionament de l’activitat potencia l’autonomia de l’infant, que en tot moment pot escollir l’espai de joc i està dinamitzada per monitors i monitores de lleure de les entitats de lleure educatiu de la vila. Aquesta activitat compta amb diferents espais de joc fixos, repartits segons el tipus de joc i l’edat.

El Parc de Nadal, organitzat des de la regidoria d’Infància i Joventut, pretén donar resposta a les necessitats socials, culturals i de lleure dels infants i adolescents de Molins de Rei. A més, actua com un espai de lleure que facilita la conciliació de vida familiar i laboral en uns dies en els que molts pares treballen però els fills tenen vacances a l’escola.

Tallers diversos

A més dels espais de joc fixos, hi ha programats una sèrie de tallers que fan diferent el Parc de Nadal cada dia. Durant tot el dimarts 27 hi haurà ambientació i dimecres 28 es farà un taller de llufes. Dijous 29 al matí hi haurà una gimcana i per la tarda un taller d’espelmes.  Divendres 30 serà el moment de rebre al patge Amelí durant el matí i a la tarda es farà un taller de cocodrils.

A la setmana següent, dilluns 2 es faran jocs variats al matí i un taller de baldufes a la tarda. Dimarts 3 hi haurà una lligueta esportiva durant el matí i animació per la tarda. Per últim, dimecres 4 de gener s’organitzarà un taller de joguines reciclades al matí i un taller de titelles de pal a la tarda.

Recomanacions personalitzades