L’Ateneu Mulei fa cagar el tió

L’Ateneu Mulei va fer la tradicional cagada de tió el passat divendres. L’entitat va fer un taller de tions de sal pels més petits. Els grans van participar al sorteig dels guanyadors d’un joc organitzat durant aquests dies que consistia en trobar 10 tions als aparadors de les botigues de Molins de Rei.

El local del Mulei estava ple per fer cagar el tió // Sergi Ruiz

Grans i petits van gaudir de la màgia del Nadal amb la tradicional cagada del tió a l’Ateneu Mulei el divendres a la tarda. Tots els presents, a més de fer cagar el tió, van poder jugar a diversos jocs de taula i participar en un petit taller de tions fets de sal.

Posteriorment es va dur a terme el sorteig de la campanya de Nadal de l’Ateneu Mulei. S’havia organitzat un joc els dies previs que consistia en trobar deu tions petits repartits als aparadors de diverses botigues del centre de Molins de Rei. Els buscadors de tions havien d’emplenar una butlleta amb el nom de cada botiga i l’element identificador del seu corresponent tió.Els deu tions es trobaven a Calçats Oriol, Juvenil, Calçats Casanoves, Les Palmerines, Rellotgeria Joan Monfort, Llibreria Barba, Joan Campmajó, La Casa de la Bijuteria, Tràfecs i Teixits Pla. El guanyador es va endur quatre entrades pels Pastorets i quatre berenars a la Granja La Catalana.

Segons els organitzadors, la cagada del tió d’enguany ha estat la que ha tingut més participació de les que havia fet fins ara l’Ateneu Mulei.

 

Recomanacions personalitzades