Cinc carrers i una plaça s’il·luminen per rebre el Nadal

Sis zones engalanades amb llums, l’arbre de la plaça de l’Ajuntament i el fil musical de nadales pretenen ajudar a fomentar el consum durant l’època nadalenca. Les despeses d’enguany en llums de Nadal són de més de 8.000 euros, una quantitat lleugerament superior a la de l’any passat.

Llums de Nadal 2011/12 - Carrer Major

El Carrer Major és l'únic sense cap simbologia: només una cortina de llums // Jordi Julià

Aquest any s’ha decorat el carrer de Rafael Casanova, el tram inferior del carrer Major, la plaça del Mercat, el carrer Carril, un tram del passeig Pi i Maragall i el carrer de Jacint Verdaguer. La il·luminació de Nadal dels carrers de Molins de Rei pel 2011-2012 té un pressupost total de 8.072,89 €, a càrrec íntegrament de l’Ajuntament.

Els temes de l’enllumenat són els tradicionals: arbres de Nadal, estrelles, boles dels arbres de Nadal… però també hi ha llums més abstractes, com els que es poden veure des de fa uns anys al carrer Casanova. En aquest carrer els llums són a la façana de les botigues i, tot i tenir estrelles, tenen una combinació amb elements abstractes. En canvi, els llums del Carrer Major enguany no tenen cap simbologia, són simples cortines que pengen dels balcons del carrer.

A més a més de la il·luminació de Nadal, s’ha instal·lat com és habitual un arbre de Nadal a la plaça de Catalunya, davant l’Ajuntament. Com també és habitual que aquells que surtin al Centre Vila durant el dia sentin el fil musical amb nadales que sonen per altaveus instal·lats a diferents punts estratègics. Totes aquestes mesures les ha impulsat l’Ajuntament, dins del Pla de Dinamització de Comerç, que també inclou la Fira de Nadal, celebrada el cap de setmana del 10 i 11 de desembre, i el servei lúdic infantil que s’ofereix al Mercat Municipal.

Llums Nadal 2011/12 - Pg Pi i Margall

Del Passeig Pi i Margall se n'ha il·luminat el tram més comercial // Jordi Julià

Recomanacions personalitzades