Molins de Rei es conforma amb els premis menors a la loteria de Nadal

Les dues administracions de loteria de la vila reparteixen força premis menors, de 100 i 120€ el dècim, a la loteria de Nadal. Entre els agraciats hi ha els treballadors de l’Ajuntament, que curiosament van confiar la seva sort en l’administració de loteria Valdés de Barcelona.

L'administració del c. Carril ha donat 19 premis menors // Lotería Nacional

L'administració del c. Carril ha donat 19 premis menors // Lotería Nacional

No ha tocat a Molins de Rei cap dels tretze premis grossos, que donen de 400.000€ a 6.000€ al dècim, però almenys han arribat bastants premis menors de 100 i 120€ al dècim. L’administració 4 de loteria del carrer Carril va vendre 19 números amb premis menors, segons han explicat a aquest diari. És també el cas de l’administració número 2, la de la plaça de Catalunya, que a més de donar premis menors també n’ha donat a terminacions i centenes.

En aquesta última administració s’hi va vendre el número 2.148, un número molt similar al tercer premi, el 2.184. El número ha guanyat 120€, però no pas per ser molt semblant al tercer premi, sinó per tenir la centena igual que el tercer premi i l’última xifra igual que la grossa. A l’administració de la plaça de Catalunya van vendre també números acabats en les dues últimes de la grossa, premiades amb 120 euros el dècim.

Pel que fa als altres dos establiments de Molins de Rei autoritzats per vendre Loteria Nacional, la llibreria Barba i l’estanc Rosa Maria, no saben si han donat cap premi, perquè en el seu cas els dècims els imprimeixen a l’instant, amb les xifres que triï el client.

100 € pels funcionaris de l’Ajuntament

D’entre els molinencs que han guanyat premis menors destaquen els treballadors de l’Ajuntament. Com cada any, aquells funcionaris i regidors que hi estaven interessats es posaven d’acord per comprar un dècim d’un mateix número, i aquest any han tocat 100€ per a cada dècim del número 28.284. L’encarregat de comprar-la ha anat a la mateixa administració que cada any, i que curiosament no és de Molins de Rei: és l’administració de loteria Valdés, de la Rambla de Barcelona.

Recomanacions personalitzades