Pallejà retalla 40.000 euros en les celebracions de Nadal

L’Ajuntament de Pallejà estalviarà enguany més de 40.000 euros en les celebracions de Nadal. Un estalvi important en l’enllumenat nadalenc i la supressió dels lots, felicitacions i aperitius de Nadal permetrà disminuir la despesa.

Aquests dies s’inicien a Pallejà els actes del programa d’activitats nadalenques. Enguany, la celebració del Nadal a la població veïna mantindrà les polítiques de contenció en la despesa que ja s’han aplicat en els darrers anys i amb especial insistència des de l’aprovació, a finals de 2010, del pla de sanejament econòmic.

Un dels aspectes més destacats d’aquest estalvi prové de l’enllumenat nadalenc que, al llarg de 2008 va suposar una inversió en la seva instal·lació de 32.000 euros i que aquest 2011 es redueix fins els 4.000 euros. De la mateixa manera cal destacar la supressió d’altres despeses com els lots de Nadal de la gent gran, l’edició i distribució de felicitacions i calendaris o l’aperitiu de Nadal.

Recomanacions personalitzades