El femení d'handbol perd a Ascó

El CE Molins de Rei demostra la seva irregularitat aquesta temporada i cau per 21 a 19 a Ascó una setmana després de guanyar al Granollers, líder juntament amb l’Ascó.

Era la oportunitat de liderar la classificació demostrant que el Molins de Rei és superior als seus dos grans rivals: el Granollers i l’Ascó. Però el sènior femení d’handbol del CE Molins de Rei no està aconseguint l’inici de temporada que s’esperava. La irregularitat està present en el joc de les molinences que poden fer un gran partit com el de la setmana passada contra el Granollers i fer un més que discret una jornada després.

Tal i com expliquen en el blog de la secció, les d’Isa Rabassa no van poder demostrar la seva superioritat des del primer minut de joc. Es va arribar a la primera part un gol per darrere de les locals a l’electrònic i amb la sensació de que l’equip rival era molt seriós i que podia portar problemes, més encara jugant a casa, on no ha perdut cap partit encara.

A la represa, les molinenques començaven a dominar i després d’aconseguir una avantatge de tres gols semblava que es podien fer amb el partit. Itxaso i Sandra Baño golejaven sense pietat. Però uns minuts de desconcert, entre llançaments al pal i una bona actuació de la portera de l’Ascó, van servir a les locals per tornar-se a posar per davant en el marcador aconseguint una avantatge de 4. El CE Molins de Rei va poder maquillar el resultat i es va posar a dos gols (21-19) però li va faltar temps per aconseguir la remuntada.

Recomanacions personalitzades