Viu Molins de Rei celebra el seu primer aniversari amb un debat sobre periodisme local a la xarxa

Viu Molins de Rei ha fet el seu primer any de vida i ho volem celebrar amb una taula rodona sota el títol “El periodisme local es fa gran a la xarxa”. Tres periodistes del sector amb gran experiència intercanviaran impressions dimecres 9 de novembre a les 20h a Cal Dit.

Comptarem amb la presència d’Ivan Comas, periodista multimèdia a LaVanguardia.com, Rafel Luján, director de BTVnoticies.cat i Silvia Cobo, periodista i consultora de mitjans de comunicació.

Ivan Comas (@icomas), veí de Molins de Rei, ens explicarà com treballen els grans mitjans la feina del periodisme local. A més a més, també parlarà, gràcies a la seva experiència a LaVanguardia.com, de la importància de la informació multimèdia a Internet i de les noves maneres que té el públic d’informar-se.

El portal BTVnoticies.cat és un cas d’èxit d’un mitjà de comunicació local a Internet. El seu director, Rafel Luján (@RafeLujan), explicarà com va arribar a consolidar-se el seu projecte i l’ús social i informatiu que fan de les xarxes socials, on són un dels mitjans millor valorats al panorama comunicatiu català.

Per últim, comptarem amb la presència d’una de les analistes sobre la situació actual dels mitjans de comunicació de més prestigi a nivell estatal, Silvia Cobo (@silviacobo). La periodista catalana és experta en mitjans de comunicació, internet i la simbiosi d’aquests dos factors que donen com a resultat un altre tipus de comunicació.

Amb aquests tres reputats periodistes, Viu Molins de Rei organitza una taula rodona per debatre la importància del periodisme local a l’ecosistema actual de mitjans de comunicació. L’acte comptarà amb la presència de responsables d’altres mitjans de comunicació de Molins de Rei com Ràdio Molins de Rei, El Llaç i Viu Molins de Rei.

El local on es durà a terme l’acte, Cal Dit, oferirà un pica-pica variat per a tots els assistents.

Dimecres 9 de novembre – 20h
Cal Dit (carrer Foment, 6, Molins de Rei)

Esdeveniment a Facebook

Hashtag a Twitter: #1anyVIUs

Recomanacions personalitzades