Nova victòria del femení d'handbol

L’equip sènior femení d’handbol continua sumant victòries a la Lliga Catalana. El passat divendres es van imposar al Sant Vicenç dels Horts per un clar 29-13.

El CE Molins de Rei va jugar un altre cop un divendres a la nit, i un altre cop van guanyar. Aquest cop, contra un Sant Vicenç voluntariós però que poca cosa va poder fer davant les jugadores molinenques.

Segons explica el blog del club, el Molins de Rei va començar el partit assajant diferents sistemes defensius, el que va provocar la precipitació del Sant Vicenç en atac. El Molins es va aprofitar de la situació i va treure profit d’un dels seus potencials: el contraatac amb rapidesa. Quan es produïen atacs estàtics, el Molins de Rei s’havia d’enfrontar a una defensa oberta del Sant Vicenç molt aguerrida i contundent. Tot i això, el marcador parlava clar al descans: 12-3 favorable a les locals.

El Sant Vicenç va canviar d’estratègia a la segona part i va aconseguir despistar a la defensa del Molins de Rei en alguns moments. Tot i això, en cap cas van retallar la diferència al marcador i les molinenques van continuar marcant. Sandra va fer 8 gols, Jenny en va fer 5 i Esme va marcar 4. El Sant Vicenç, amb una potent Raquel Ferrés, només va poder maquillar el resultat degut a una certa relaxació de les jugadores molinenques al tram final del partit.

Finalment, 29-13 i nova victòria clara de les jugadores del CE Molins de Rei. No serà tant fàcil la propera jornada, aquest dissabte 5 de novembre a les 19.15 h al poliesportiu municipal contra el BM Granollers. S’espera un duel igualat i de qualitat entre dos dels equips més forts de la competició. El Granollers es troba al capdavant de la classificació amb cinc partits guanyats de cinc disputats. Una victòria de les molinenques suposaria l’assalt al liderat de la competició.

Recomanacions personalitzades