Victòria analgèsica del masculí de bàsquet a la pista del Nàstic

El CE Molins de Rei es retroba amb la victòria (74-81) a la pista del Nàstic de Tarragona després de dues derrotes. Els de Juan Couto recuperen així el balanç positiu (4-3). 

El Molins ha aconseguit la victòria en una pista complicada // basquet-molinsderei.blogspot.com

El Molins ha aconseguit la victòria en una pista complicada // basquet-molinsderei.blogspot.com

El masculí de bàsquet ha aconseguit una victòria a la pista del Nàstic de Tarragona després de dues jornades amb derrotes. Les pistes de Tarragona sempre tenen la dificultat afegida del desplaçament i l’ambient en contra que afecta a jugadors i àrbitres i semblava que la cosa pintava malament després del primer quart on els molinencs estaven 11 punts per sota (23-12).

Al segon quart, els de Juan Couto van millorar molt en defensa, virtut que tenen des de principi de temporada,  deixant als locals diversos minuts sense encistellar. Això va provocar que s’arribés al descans amb un marcador molt més ajustat (38-34).

Després del descans alguna cosa va canviar en el Club Esportiu Molins de Rei. Els molinencs patien una mala ratxa en el joc ofensiu després de dos partits seguits amb dificultat per anotar, però aquest cop va ser entrar una i van entrar totes. Els visitants van aconseguir una diferència màxima de 14 punts tot i que, al final i com és ja costum, van patir una mica.

La setmana vinent l’equip rep al poliesportiu municipal a les set de la tarda al Viladecans, cinquè de la classificació. Aconseguir una mica de regularitat a aquestes altures de temporada seria una cosa important.

Recomanacions personalitzades