El Molins de Rei CF aconsegueix la primera victòria a casa

El Molins de Rei CF guanya contra el Martorell el primer partit a casa sense fer el millor joc de la temporada. Escala posicions a la classificació després d’una mala ratxa.

El Molins escala posicions amb la victòria // Adrià Casaín

El Molins escala posicions amb la victòria // Adrià Casaín

Tot i la victòria, el partit no va començar bé pels homes de Joan Garcia. En el minut 20 ja es va avançar el Martorell després d’una errada defensiva. Però el Molins sabia la importància del partit i deu minuts més tard, Carlos va provocar un penal clar que el davanter Alex Agudo va transformar en gol.

Seguidament, Buba, va aconseguir capgirar el marcador i va posar el 2-1. Amb el marcador a favor, el Molins va jugar més còmode i tenia força ocasions per fer el tercer gol, però no va arribar fins a la segona part.

Després del descans, el partit es va complicar. Carlos va ser expulsat per unes mans clares que van suposar un penal en contra, però el porter Ferran va estar enorme i el va aturar. Amb un home menys, el Molins va començar a patir, fins que a quinze minuts per al final, un cop més Buba va fer el definitiu 3-1.

D’aquesta manera, sumen una important victòria del Molins a casa. Els homes de Joan Garcia ja són tretzens amb 8 punts i el cap de setmana que ve s’enfronten a la Penya Unió Màlaga, setens a la classificació. El partit serà el dissabte a les sis de la tarda, i el podreu seguir a través del Twitter de Viu Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades