Injusta derrota del Molins de Rei CF a Sant Boi

El passat dimarts es va disputar el partit de la primera jornada de lliga, aplaçat per incompareixença arbitral. Amb moltes baixes, el Molins va perdre davant el Ciutat Cooperativa (2-1) però va fer mèrits per merèixer l’empat o, fins i tot, la victòria.

El Molins de Rei segueix sense trobar-se amb la victòria tot i fer un gran joc durant tot el partit. Els homes de Joan Garcia van rebre el primer gol en una rematada de cap després d’ un llançament de banda.

A la segona part el Molins va seguir tenint bones ocasions per marcar però en canvi la Cooperativa, líder de la lliga, les poques que tenia les aprofitava. I el segon gol local va arribar en un gran xut de falta on el porter Ferran no va poder fer res.

Posteriorment, el Molins va ser capaç de retallar distàncies gràcies al seu home gol, Buba. Sense temps per a més, el partit va acabar amb el 2-1 i bones sensacions molinenques però sense puntuar.

El Molins de Rei juga el proper dissabte a casa contra el Martorell, un gran rival. El partit serà, com és habitual, a les sis de la tarda al Josep Raich.

Recomanacions personalitzades