5 jugadores del Molins de Rei CF convocades amb la selecció catalana

Ibañez, Torregrosa, Carmona, Caraltó i Serrano ja han representat a la selecció catalana.

A Molins de Rei el futbol no és només cosa d’homes. El treball de la secció femenina del Molins de Rei Club de Futbol dona els seus èxits esportius d’equip, amb la presència dels conjunts en categories molt elevades, però també individuals ja que cinc de les jugadores del Molins ja han estat cridades a representar la selecció catalana de futbol.
Laia Ibañez, campiona d’Espanya sub-16, Júlia Torregrosa, subcampiona d’Espanya sub-12, Lorena Carmona, pre-seleccionada amb les seleccions sub-16 i sub-14, Berta Caraltó, pre-seleccionada amb la sub-16 i Maria Serrano, pre-seleccionada amb la sub-14 han representat a Molins de Rei amb la selecció catalana.
El màxim responsable de les categories femenines, Javi Baches, creu que “s’ha fet una gran feina durant els últims anys”. L’amateur va pujar de categoria la temporada passada i aquest any ha començat amb 4 victòries en 4 partits. “L’equip manté l’estructura de l’any passat però la seva qualitat, unida a la seva joventut, fa que siguin competitives allà on juguin” ha dit Baches en declaracions a Viu Molins de Rei.
El Molins de Rei CF compta amb 5 jugadores a la selecció catalana //molinsdereicffemenins.blogspot.com

Recomanacions personalitzades