El femení d’handbol guanya fàcilment a la pista del Valldoreix

El sènior femení d’handbol guanya sense dificultats (14-35) a la pista del C.H. Valldoreix en un partit jugat un divendres a les 10 de la nit.

Partit fàcil per a les noies del CE Molins de Rei davant el Valldoreix en un horari poc habitual: un divendres passades les 10 de la nit. Les molinenques van reflectir la seva superioritat i es van aprofitar de les nombroses baixes del Valldoreix, sense moltes possibilitats de rotacions. De fet, l’equip del Vallès només va plantar cara al Molins durant els primers deu minuts. A partir d’aquí, tot va ser fàcil per a les visitants i es va arribar al descans amb un 6-18, segons informa el CE Molins de Rei.

A la segona part, la diferència no va augmentar gaire perquè les molinenques es van mostrar impacients i molt precipitades als atacs. Els últims 15 minuts va tornar la millor cara del CE Molins de Rei, amb bones passades i el marcador finalment va acabar amb un clar 14-35.

Recomanacions personalitzades