Mor a l’hospital el motorista accidentat a la C-1413a

El motorista que va patir un accident divendres al matí a la C-1413a ha mort a l’hospital Clínic de Barcelona, on va ser traslladat en estat crític. Els Mossos d’Esquadra investiguen les causes de l’accident.

C-1413a a la sortida de Molins de Rei // Imatge extreta de Google Street View

El motorista que va patir un accident el passat divendres a la carretera de Caldes i que va ser evacuat dels llocs dels fets en estat crític, ha mort finalment a l’hospital Clínic, fins on va ser traslladat per una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques minuts després de l’accident.

La víctima, Ramon R.A., tenia 44 anys i era veí de Montgat. Les causes de l’accident encara estant sent investigades pels Mossos d’Esquadra.

L’accident es va produir el passat divendres a les 7.52 hores del matí al punt quilomètric 0,5 de la carretera C-1413a, la carretera de Caldes, segons les dades del Servei Català de Trànsit. Degut a l’accident, la carretera va estar tallada durant gairebé una hora i es va estar donant pas alternatiu al trànsit. En el sinistre hi van actuar 3 dotacions de Mossos d’Esquadra i 3 unitats del SEM.

Recomanacions personalitzades