L’Agrupa celebra el Dia del Soci amb l’última ballada de sardanes de l’any

L’Agrupació Folklòrica de Molins de Rei celebra aquest dissabte el Dia del Soci de la seva entitat amb la darrera ballada de sardanes de la temporada i un sopar de germanor. A més, s’homenatjarà als socis de l’Agrupa que facin 25 i 50 anys dins de l’entitat.

La primera ballada de sardanes de la temporada es va fer a la plaça de la Vila // Molins TV

L’Agrupa celebra una vegada a l’any el Dia del Soci. Aquest cop ho fa el dissabte 22 d’octubre i servirà per acomiadar la temporada sardanística a Molins de Rei. Des de les 7 de la tarda, al carrer Rafael Casanova, davant de la seva seu social, es farà una ballada de sardanes a càrrec de la cobla Marinada. Aquest cop serà amb cobla i els socis ho aprofitaran, ja que enguany, la crisi econòmica ha obligat a retallar a la meitat les ballades de sardanes amb cobla, passant de les 13 del 2010 a les 6 d’enguany.

El Dia del Soci continuarà amb un sopar de germanor a dos quarts de 10 del vespre al local de l’Agrupa. El sopar estarà amenitzat amb una actuació de màgia i un sorteig. Durant el sopar es farà lliurament dels diplomes acreditatius als socis que aquest 2011 fan els 25 i els 50 anys dins de l’Entitat.

D’aquesta manera es clourà la temporada sardanística, que va començar el divendres 19 de juny, quan es va celebrar la primera ballada de sardanes amb la cobla Principal de Terrassa. Es van continuar duent a terme durant el mes de juliol, es van reprendre l’11 de setembre, van deixar-se veure el 29 de setembre coincidint amb la Festa Major de Sant Miquel i aquest dissabte es posa el punt i final al 2011.

Recomanacions personalitzades