Quatre detinguts per robar la càrrega de camions a Sant Boi

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Sant Boi de Llobregat a quatre persones com a presumptes autors de diversos robatoris amb força i furts a interior de camions estacionats al polígon industrial Les Salines.

La investigació es va iniciar a principis d’agost quan els mossos de la comissaria de Sant Boi de Llobregat van rebre la primera denúncia per diferents robatoris amb força realitzats a camions. Així mateix, durant aquest mes i els mesos de setembre i octubre, es van anar repetint diferents robatoris, que van ser denunciats a la mateixa comissaria de Sant Boi de Llobregat o en d’ altres comissaries dels Mossos d’Esquadra. L’objectiu era trobar qualsevol indici que pogués relacionar els fets i identificar els presumptes autors.

Finalment, a principis del mes d’octubre, els investigadors van identificar els presumptes autors d’aquests fets, el modus operandi que feien servir i els vehicles que utilitzaven per emportar-se la càrrega dels camions. El passat 11 d’octubre, els agents van muntar un dispositiu de vigilància en aquest polígon industrial, que va permetre la detenció in fraganti dels quatre presumptes autors, just quan intentaven robar la càrrega de l’interior d’un dels camions.

Els quatre lladres són Jose LS, de 42 anys, Enrique SF, de 46 anys, Antonio RF, de 71 anys i Juan VA, de 36 anys, tots quatre de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Adrià de Besòs (Barcelona). Tots ells van ser detinguts com a presumptes autors de diversos robatoris amb força i furts a interior de camions i van ser traslladats a dependències policials de la comissaria de Sant Boi de Llobregat.

Els detinguts, tres d’ells amb múltiples antecedents per robatoris, van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Sant Boi de Llobregat i posteriorment, van quedar en llibertat amb càrrecs.

Recomanacions personalitzades