L’Atlètic Incresa aconsegueix 5 punts de 9 possibles en una setmana

L’Atlètic Incresa juga tres partits en menys d’una setmana aconseguint 5 punts de 9 possibles i col·locant-se vuitè a la classificació.

Els del Barri del canal van mostrar ahir, una vegada més, la seva superioritat a tercera territorial // Jose Polo

L'Atlètic Incresa va aconseguir l'ascens la temporada passada. Arxiu // Jose Polo

Nou pas endavant de l’Atlètic Incresa en la lluita per la permanència al grup vuitè de Tercera Catalana. En menys de set dies, els del Barri del Canal han deixat escapar tres punts en un camp complicat com el del Vistalegre (1-1), han aconseguit empatar un partit que tenia molt complicat al perdre de tres gols al descans contra la Cooperativa (3-3) i, finalment, ha aconseguit una victòria de valor contra el Sant Andreu de la Barca a casa (1-0).

Amb aquests resultats, l’equip de Carlos Fuentes es posa vuitè a la classificació aconseguint un inici de temporada que fa pensar que no patiran per salvar la categoria. El seu coordinador, Aitor Segura, recorda que això és només l’inici: “Nosaltres no podem anar més enllà del partit a partit” ha declarat a Viu Molins de Rei. Tot i això, reconeix que el conjunt “va pel bon camí i van millorant poc a poc”.

Aitor Segura també destaca el creixement del futbol base de l’Atlètic Incresa ja que aquest any “hem passat de tenir 6 equips a tenir-ne 12” gràcies al “treball fet dia a dia durant els últims tres anys”. En aquests moments, la gran majoria de jugadors del primer equip de l’Atlètic Incresa són provinents de les categories base.

Recomanacions personalitzades