Un curtmetratge molinenc aspira a guanyar un premi al Festival de Sitges

El curtmetratge “Sonia” de Guillermo Ruiz ha estat seleccionat al Festival de Sitges a la secció Brigadoon i opta al Premi Paul Naschy. El diumenge es va fer la projecció del curt a les 21h i va tenir una bona acollida per part del públic.

El curtmetratge està escrit i dirigit per Guillermo Ruiz, la direcció de fotografia és a càrrec del seu germà Paco Ruiz. L’actriu i l’actor protagonista del curt són l’Ana Soria i el Pol Rius, també molinencs.

El curtmetratge tracta un tema terrorífic que pot passar en el nostre dia a dia. Tragèdies que queden en la penombra, que durant molt de temps ningú les descobreix i de com una persona arriba a uns nivells de cinisme i fredor impensables. Es tracta d’una cinta que no deixa a ningú indiferent, amb un nus a l’estómac difícil de digerir.

Dos germans prolífics

A una roda de premsa al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, el col·lectiu de festivals de terror d’arreu de Catalunya (TAC), va donar a conèixer els cinc millors curtmetratges de terror realitzats durant el 2010 a Catalunya. Entre ells un altre dels germans Ruíz: Túnel, que va ser seleccionat al Festival de Terror de Molins de Rei 2010 i finalista al Festival de Albacete Zinexín.

Aquest diumenge 16 es donaran a conèixer els guanyadors de Sitges i el dissabte 22 el guanyador del TAC.

 

Recomanacions personalitzades