El bàsquet femení planta cara però perd contra l’Almeda

El femení de bàsquet pateix la seva primera derrota de la temporada (72-77) contra un dels equips potents de la categoria, el Bàsquet Almeda. Les molinenques van anar per davant en el marcador durant 39 minuts.

El CE Molins de Rei ha tingut a l'Almeda contra les cordes // basquet-molinsderei.blogspot.com/

El CE Molins de Rei ha tingut a l'Almeda contra les cordes // basquet-molinsderei.blogspot.com/

Si els partits de bàsquet fossin de 39 minuts i no de 40 el sènior femení de bàsquet del CE Molins de Rei no hagués patit la seva primera derrota de la temporada. Però no és així, i després de dominar en el marcador durant gairebé tot el partit el Bàsquet Almeda és va fer amb la victòria al Poliesportiu Municipal.

Després d’una primera part on el CE Molins de Rei va dominar el partit amb contundència les molinenques “van pagar la inexperiència en la categoria” durant el segon període segons el seu entrenador, Pere Galimany.

Tot i això, la lectura del partit “és molt positiva” ja que “ens dona crèdit per competir amb qualsevol” ha dit Galimany en declaracions a Viu Molins de Rei.

La propera jornada l’equip es desplaça a la complicada pista del Sedis Efausa, un dels equips que ha guanyat els tres partits del que portem de temporada.

Recomanacions personalitzades